Vårt 2023

År 2023 är året då vårt lilla café firade 25 år. Vi började året med att öppna upp i gamla Stilboden, en tillfällig lokal, då våra ordinarie lokaler totalrenoverades.

I Mars hade vi invigning av nya Paus, samma café i helt ny tappning. En fantastisk inredning skapad av Hanna på @inreder.nu som vi är så glada över, ett mysigt lugn har spridit sig över lokalen och den fina inredningen ger en lyxig restaurangkänsla Vi startade upp med en rolig invigningsfest för vänner, familj och flera av kommunens företagare.

Under våren hade vi flera olika evenemang såsom Brunch och afternoon Tea. Våren övergick i sommar och vi kunde äntligen öppna upp vår fina uteservering och dessutom fick vi även klart med vårt serveringstillstånd, vilket gör att vi tex kan erbjuda ett gott glas bubbel till våra läckra räksmörgåsar.

Vännäsdagarna är alltid sommarens höjdpunkt, då vi hade full fart i caféet hela helgen. Nu även med utökade öppettider på kvällarna. Under hösten och vintern har vi fortsatt med kvällsöppet på onsdagar och även lite extra öppet ibland med tex brunch på menyn.

Julen smög sig in med ännu mera mysig belysning, och vi tycker att caféet gör sig så bra när det är mörkt och kallt ute, vem vill inte hänga i en skön soffa, lyssna på soft musik och äta något gott i trevligt sällskap för att lyxa till vardagen lite extra?

Vi kan summera ett fantastiskt år, så många trevliga gäster som verkar uppskatta Paus lika mycket som vi gör. Vi vill önska alla våra kunder ett riktigt Gott nytt år!

Nu ser vi fram emot 2024, med massor av inspiration för att göra Paus till den självklara mötesplatsen i Vännäs